Isolatie bij u thuis
info@isolatiegroepholland.nl | 0599 63 92 24 |

GRATIS ADVIESGESPREK

Geen woning of bedrijfspand is hetzelfde en dus is het isoleren altijd maatwerk. Van den Berg Isolatie gaat daarom altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met u aan. Zo is het voor u gelijk duidelijk welke isolatiemogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is dit adviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

 

Onze werkwijze in luchtdicht isoleren van nieuwbouw
Als voorloper in prefab luchtdichte, naadloze isolatie hebben een werkwijze ontwikkeld om op de bouw zeer snel perfect naadloos en luchtdicht isoleren. Met onze ruime expertise in luchtdicht isoleren en kennis van bouwprocessen in de praktijk zijn wij een partner voor ondernemingen in de bouw bij nieuwbouwprojecten.

Tekeningen

Op basis van de aangeleverde bouwtekeningen tekent onze autocad-tekenaar een prefab isolatieschil.

Prefab productie van de isolatieschil

Op basis van de tekening van onze autocad tekenaar maakt onze productieafdeling zeer nauwkeurig een isolatieschil op maat. Alle delen worden voorzien van een gevel- en plaatnummer.

Montage op de bouwlocatie

Het montageteam van Isolatiegroep Holland monteert de maatwerk isolatiedelen op locatie zeer snel volledig aan de nieuwbouw.

Luchtdicht en naadloos spuiten

Onze montageploeg wordt snel gevolgd door onze spuitploeg. Deze specialisten spuiten de isolatieschil naadloos luchtdicht af met tweecomponenten polyurethaan (pur). De isolatie van het pand is nu helemaal klaar.

 


Contactgegevens

Turfmaadsweg 5
9531 TP BORGER

Telefoon:
0599-745082

Email-adres:
info@isolatiegroepholland.nl
Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.”

ONZE NIEUWSTE PROJECTEN

Plegt Vos - Oost

15 woningen en 45 app. Enschede

Verder lezen

Fledderman Siddeburen - Rabobank Groningen

Vervangen spouwmuurisolatie met polyurethaan tussen de constructie gevelophang systeem.

Verder lezen